Friday, 8 April 2016

Ressenya: Need You d'Estelle Maskame.


Need You és la segona part de la trilogia "Love You" d'Estelle Maskame. Llegeix la ressenya del primer llibre aquí.

Gràcies a Fanbooks per l'exemplar.

SINOPSI I RESSENYA SENSE SPOILERS:

"Fa tres-cents cinquanta-nou dies que l'Eden i en Tyler no es veuen. Ara que l'Eden és convidada a passar un estiu amb el seu germanastre a la ciutat de Nova York, com funcionaran les coses entre ells? Podran mantenir-se al marge i respectar la seva relació familiar, o seran els sentiments massa forts com per oblidar la raó per la qual es van conèixer, en primer lloc?"

Need You ha estat fascinant, una segona part molt més entretinguda i addictiva que la primera. Tot i així, la puntuo amb mitja àncora menys perquè crec que Love You tenia molts aspectes originals i propis de la història mentre que Need You era força previsible.

Pel que fa als personatges, he de dir que l'Eden, la protagonista, m'ha frustrat molt amb les seves accions immadures i exagerades. Això sí, personatges introduïts en aquesta segona entrega s'han convertit en alguns dels meus preferits. He rigut molt amb aquesta novel·la, en especial amb un personatge nou, l'Snake.

Need You està situat a Nova York, i les descripcions de l'autora són tan precises i reals que és difícil no sentir-se part de la ciutat mentre llegeixes. No és una descripció avorrida ni es fa pesada, al contrari, ajuda molt a sentir el canvi que l'Eden pateix en canviar de ciutat durant l'estiu. 


En aquesta novel·la no només ens trobem en una ciutat nova, sinó que ens trobem lluny de la gent que vam conèixer en el primer llibre. Al principi pot fer mandra començar una vida nova de l'Eden, com si tornéssim a Love You, però crec que sense aquests canvis seria una història avorrida i plana. A més, el temps ha passat des del lloc on ens va deixar el darrer llibre, i els personatges originals han canviat. Em va agradar molt tornar a veure a alguns personatges, tot i que hi ha alguns que m'hagués agradat més deixar-los en el passat.

M'agradaria comentar un parell d'aspectes del final... Quin final! Totalment inesperat i que deixa moltes portes obertes. Sens dubte una manera molt eficaç de deixar els lectors desitjant la tercera i última part d'aquesta trilogia. 

Potser aquesta segona part és menys innovadora que Love You, però és, sens dubte, molt més divertida i caòtica.

PUNTUACIÓ:
No comments:

Post a Comment