Tuesday, 28 March 2017

NOVEDADES LITERARIAS #9 Pròximament a Fanbooks!

Hola, little anchors!

Benvinguts una entrada més a Marta's Bookshelf. Fa moltíssim temps que no publico cap entrada parlant-vos de novetats literàries, i com que avui he estat mirant catàlegs d'editorials per veure les novetats i properes publicacions, he decidit presentar-vos els llibres que pròximament podreu trobar a llibreries.

He triat Fanbooks perquè m'han sorprès els títols que publicaran al maig.

Així doncs... comencem!Thug. L'odi que dónes d'Angie Thomas. Una novel·la que es publica el 3 de maig, amb un total de 344 pàgines.

Starr és una noia negra de 16 anys de classe mitjana, amb amics i una parella blanca. La seva plàcida i poc conflictiva vida s’acaba quan presencia l’assassinat d’un amic seu, Khalil, un noi negre de la mateixa edat, que anava desarmat, a mans d’un policia blanc.
Starr vol que es faci justícia, però els seus dos mons entren en col·lisió i comença a rebre amenaces i pressions des de les dues bandes.


Una novel·la reivindicativa que tracta una realitat que està a l’ordre del dia: el moviment Black Lives Matter.
El títol fa referència a una cançó del raper Tupac Shakur per indicar que l’odi només genera més odi i violència.

L'imprevist cas del noi a la peixera de Lisa Thompson. Es publicarà el 10 de maig i té un total de 320 pàgines.
La vida de Matthew Corbin, un noi de 12 anys amb un trastorn obsessiu compulsiu, transcorre en la més absoluta intimitat: el seu pànic als gèrmens l’obliga a viure tancat a la seva habitació. Convençut que el mínim tracte amb altres persones pot enverinar-lo, Matthew passa els dies mirant el món a través de la finestra. No obstant això, un fet imprevist sacseja la seva existència: un nen ha desaparegut en el veïnat, i només ell pot haver vist algun indici revelador. Però serà capaç d’atrevir-se a sortir de la seva habitació per resoldre el misteri?


Crueltat de Scott Bergstrom arriba també el 10 de maig amb 400 pàgines.
La Gwendolin, de 17 anys, ha viscut a tot el món i parla molts idiomes perquè el seu pare és diplomàtic, o això creu ella. Ara viu a Nova York i el seu pare treballa a la seu de les Nacions Unides. Però un dia ell desapareix i la Gwendolin descobreix que en realitat era un agent de la CIA i que uns gàngsters l’han raptat. El seu pare li ha deixat un missatge encriptat i ella decideix anar a buscar-lo a París, seguint-li la pista. Allà és entrenada durament per una agent del Mossad que la converteix en una espia despietada i disposada fins i tot a matar...
Això no és amor de Marina Marroquí arriba a les prestatgeries el 17 de maig amb 160 pàgines amb il·lustracions!Contínuament anem rebent missatges sobre l’amor que ajuden a crear falsos mites: que l’amor ha de ser a primera vista, que ha de ser per sempre, que la gelosia és una mostra d’amor... Quan la realitat xoca amb aquests falsos mites es produeix una frustració que, en casos extrems, pot derivar en violència de gènere.

Aquest llibre no pretén donar cap lliçó ni imposar respostes, però de vegades és necessari que algú et convidi a preguntar-te per què les coses han de ser com són. Dins del llibre trobaràs un seguit de reptes que t’ajudaran a reflexionar. Enfronta-t’hi sense por, perquè per tal que la societat avanci necessitem joves que s’atreveixin a abraçar la realitat amb tota la seva complexitat.


Per últim, arriba també Ens trobem al Cosmos de Jack Cheng, una novel·la de 224 pàgines que es publica el 17 de maig.


Alex Petroski, d’11 anys, viu amb la seva mare i el seu gos, que ha anomenat Carl Saga en honor al seu heroi, el conegut astrònom que el 1977 va enviar a l’espai el Voyager per contactar amb vida extraterrestre. L’Alex també vol enviar un missatge a l’espai i s’apunta al SHARF, una mena de festival per afi cionats als coets que es fa al desert de Nou Mèxic. L’Alex comença doncs un viatge sol pels Estats Units durant el qual es farà amic de diverses persones i aprendrà moltes coses sobre els coets, l’amistat, la família i l’amor.
Quina d'aquestes novetats teniu més ganes de llegir? Digueu-me això i més als comentaris.
Ens llegim!

1 comment:

 1. Hola!
  Els de L'imprevist cas del noi a la peixera i Crueltat tenen bona pinta, estare atenta per a quan ixquen.

  Aprofite per a dir-te que et seguisc i que t'he nominat a un tag en el meu blog, et deixe el link per a que et pases. Quan el tingues fet avisam al meu blog perfiis, per així poder veure'l.
  https://entreunmontondelibros.blogspot.com.es/2017/04/book-tag-favoritos.html espere voret per alli pronte ^^
  Un besito!

  ReplyDelete